Перейти до основного вмісту

"Arc ГІС часопис" - перший номер.

часопис1

Весною цього року компанія "Ecomm Co", випускає перший в Україні електронний журнал присвячений ГІС – технологіям. Публікація видання планується двічі на рік. Відстежуйте також на появу спеціальних випусків присвячених найважливішим подіям у світовій ГІС - спільноті. Журнал розповість про останні досягнення зі світу ГІС, ознайомить з новинами компаній "Esri Ukraine" та "Ecomm Co", а також ви дізнаєтесь про найактуальніше від світового лідера ГІС - галузі — Esri.

 Розумний аеропорт Дубліна управляється за допомогою цифрових технологій The Digitally Intelligent Airport

Аеропорт Дубліна швидко перетворюється в інтелектуальну організацію, яка керується за допомогою ГІС технологій. ГІС від компанії ESRI є надійною та стійкою платформою, що дозволяє з’єднати всі діючи системи аеропорту в єдиному географічному просторі. Аналітичні інструменти ArcGIS надають можливість моделювання та прогнозування певних подій, з якими щоденно стикається персонал аеропорту

agch01

Африканський геопортал об’єднує цілий континент користувачів ГІС

Користувачі ГІС, які живуть або працюють над темами, пов’язаними з Африкою, тепер мають надійну геопросторову платформу спільноти для всього континенту: Африканський геопортал. «Унікальність його полягає в тому, що він об’єднує геопросторові дані, геопросторові інструменти та знання про ГІС», - сказав Метью Пеннеллс, менеджер з Африки в Esri

agch02

Польові карти ArcGIS: три польові програми в одній ArcGIS Field Maps: Three Field Apps in One

Протягом останнього десятиліття технологія ArcGIS вдосконалилася для більш повного задоволення потреб та вимог організацій, які виконують польові операції. Незалежно від того, чи така мобільна діяльність лежить у центрі бізнес-моделі компанії або є допоміжною для цілей організації, результат виконання польових операцій має суттєвий вплив на їх загальну діяльність.

agch03

  На сьогоднішній час, компанія Esri Ukraine займається впровадженням геоінформаційних проектів на підставі розвитку діджіталізації в країні, використовуючи при цьому лінійку американської компанії Esri - ArcGIS (С. Мальцев).