Перейти до основного вмісту

Світові цифрові технології 2023

IDT

Фахівці компанії "ЕСОММ Со" взяли участь у щорічній Міжнародній конференції з інформаційних та цифрових технологій 2023, яка відбулась 20 - 23 червня 2023 р. у місті Жиліна, Словаччина https://idt.fri.uniza.sk/

 

Міжнародна конференція IDT 2023 є наступною конференцією після Міжнародної конференції з цифрових технологій, яка традиційно проходила в Жиліні. Метою конференції є об’єднання дослідників, розробників, викладачів з академії, а також промисловості, що працюють у всіх сферах інформаційних технологій.

 

В рамках цієї конференції було проведено Міжнародний семінар із спостереження за Землею для раннього попередження про деградацію земель на європейському кордоні (EWALD) https://idt.fri.uniza.sk/index.php?clanok=workshop_ewald. Саме в цьому міжнародному проекті компанія бере безпосередню активну участь.

Деградація земель є найбільшою екологічною проблемою в світі, що впливає на довкілля, сільське господарство та добробут людей. Посилена стихійними лихами та опустелюванням деградація земель може становити потенційні ризики та соціально-економічну напругу. Семінар є платформою для обговорення відповідних тенденцій у системі раннього попередження, реагування на деградацію земель та інноваційних геоінформаційних рішень.

IDT      IDT

IDT