Перейти до основного вмісту

Бесарабський Технологічний Хаб

BTH

Компанія "ЕСОММ Со" продовжує технічне співробітництво у співпраці прикордонних громад України та Молдови в рамках проекту "Бесарабський Технологічний Хаб" (БТХ).

Діяльність в участі - Розробка інноваційних проектів, які створюють передумови просторового, сталого розвитку громад півдня України та Республіки Молдови, з використанням програмного забезпечення ArcGIS від компанії ESRI USA.

Для майбутнього форуму, який відбудеться у травні 2024 провідними фахівцями команди були розроблені додаткові сервіси до гео-порталу. Команда "ЕСОММ Со" продовжує плідну співпрацю між учасниками, партнерами та ініціаторами Форуму БТХ.

ОНОВЛЕННЯ від 26.05.2024:

23 травня 2024 року у Агроеклогічному рекреаційному кластері «Фрумушика Нова» Болградський район, Одеська область, відбулась конференція «Бессарабський технологічний хаб – драйвер цифрової трансформації, до вступу в ЕС, адміністративних прикордонних територій півдня Республіки Молдова та Одеської області, на платформі програмного забезпечення  від компанії ESRI», де і були показані нові напрацювання компанії "ЕСОММ Со".

На конференції були присутні офіційні особи України та Молдови, представники міністерств та громадських організацій, керівники Одеської обасті та зацікавлених у співпраці територіальних громад.

 

BTH